Mamy dla Was niespodziankę! Nasza Resaturacja Esterante bierze udział w Letniej Odsłonie Fine Dining. Szef Marcin Curyło skomponował dla Was mistrzowskie 5-daniowe Menu w dwóch wersjach - mięsnej i bezmięsnej. Taką ucztę możecie sobie zarezerwować za jedyne 179 PLN.
Co znajdziecie tym razem w Menu? Uchylamy rąbka tajemnicy poniżej:
MENU A:
- Bruschetta z wędzonym bobem, pomidorki, pesto szałwiowe, migdałowy parmezan, chili
- Ravioli z caponatą, szpinak, demi-glace z palonych warzyw, twarożek migdałowy, orzech laskowy
- Wegegorgonzola w cieście filo, ajvar, czarna ciecierzyca, gratin marchewkowe
- Sorbet prosseco, truskawka, lawendowy cukier
- Sojobeza malinowa, lody kokosowe, czekolada 72%, melisa
MENU B:
- Panierowany ser gruyere, żeberko wieprzowe bbq, espuma pomidorowa, chili
- Krem z pieczonej kukurydzy, oliwa jarmuż, chili, popcorn sorgo
- Stek wołowy, pędy dzikiego brokułu, szalotka marynowana w demiglace, masło z wędzonym boczkiem
- Sorbet prosseco, truskawka, lawendowy cukier
- Tartaletka lemon card, beza włoska, migdały, czerwona porzeczka
Nie wachajcie się i rezerwujcie swoje stoliki już dziś TUTAJ Obiecujemy, że będzie pysznie, a do tego możecie sprawdzić jak wygląda nasza #NowaGościnność
Do zobaczenia w Esterante!