Ruszyły rezerwacje na najbliższy Festiwal Restaurant Week Polska, którego tematem przewodnim jest Food Sounds Good.
Nasz Szef Marcin Curyło zaproponował dwa Menu:
 1 VEGE:
- Przystawka:
 Racuchy z zielonego groszku, ser feta, zaatar, wędzony łosoś, kwaśnica śmietana
- Danie główne:
 Filet z miętusa z sosem romesco, grillowane warzywa, polenta kukurydziana, wędzona papryka, parmezan
- Deser:
 Pudding z jogurtu greckiego, wanilia, karmelizowane śliwki, karmel piernikowy
2 MIĘSNE:
- Przystawka:
 Kluseczki z ricotty i brokułów, chorizo, pomidorki, sos maślany
- Danie główne:
 Rostbef sousvide, portobello, gorgonzola, szałwia, pęczakotto z pieczonymi pomidorami, sos demi-galce
- Deser:
 Pudding z jogurtu greckiego, wanilia, karmelizowane śliwki, karmel piernikowy
Rezerwacji możecie dokonywać tutaj
ZASMAKUJMY SIĘ W ESTERANTE!

