Ruszyły rezerwacje na najbliższy Festiwal Restaurant Week Polska, którego tematem przewodnim jest Food Sounds Good.
Nasz Szef Marcin Curyło zaproponował dwa Menu:
1 VEGE:
- Przystawka:
Racuchy z zielonego groszku, ser feta, zaatar, wędzony łosoś, kwaśnica śmietana - Danie główne:
Filet z miętusa z sosem romesco, grillowane warzywa, polenta kukurydziana, wędzona papryka, parmezan - Deser:
Pudding z jogurtu greckiego, wanilia, karmelizowane śliwki, karmel piernikowy
2 MIĘSNE:
- Przystawka:
Kluseczki z ricotty i brokułów, chorizo, pomidorki, sos maślany - Danie główne:
Rostbef sousvide, portobello, gorgonzola, szałwia, pęczakotto z pieczonymi pomidorami, sos demi-galce - Deser:
Pudding z jogurtu greckiego, wanilia, karmelizowane śliwki, karmel piernikowy
Rezerwacji możecie dokonywać tutaj
ZASMAKUJMY SIĘ W ESTERANTE!