W dniach 12.10-13.11.2022 nasza Restauracja kolejny raz przystępuje do festiwalu smaków.
Zarezerwuj swój stolik i skosztuj festiwalowego menu, opracowanego starannie przez Szefa Kuchni (w tej roli nasz niezastąpiony Marcin Curyło).
Nowe, nietuzinkowe smaki, doskonała obsługa i wyjątkowy drink dla każdej pełnoletniej osoby na bazie Martini czekają na Was przy Estery 6.
Tym razem chcemy pokazać Wam, że jedzenie to uczta nie tylko dla kubków smakowych, ale też dla pozostałych zmysłów.
Czego możesz u nas skosztować?
MENU A
Przystawka: Portobello, wędzony łosoś ,szpinak, gorgonzola, białe wino, orzech włoski, oliwa
Danie główne: Zębacz w jarmużowym panko, warzywne leczo, krewetka tygrysia, parmezanowe puree
Deser: Pieczona brzoskwinia z miodem gryczanym i yuzu, lody śmietankowe, mini brownie, karmel rozmaryn, sól himalajska
MENU B
Przystawka: Pierożki z kaczką confit, sos borowikowy, pieczona dynia piżmowa, burak
Danie główne: Poliki wołowe w sosie winnym, knedliczek, brukselka, marchewka, słonecznik, kozi ser
Deser: Pieczona brzoskwinia z miodem gryczanym i yuzu , lody śmietankowe, mini brownie, karmel rozmaryn, sól himalajska
Zarezerwuj swój stolik TUTAJ i pozwól nam rozpieścić Twoje podniebienia.
Zapraszamy!