Mała przypominajka - od dzisiaj rozpoczyna się niezwykły dla prawdziwych wielbicieli smaków czas, mianowicie Festiwal sztuki restauracyjnej, a Restauracja Esterante po raz pierwszy bierze w nim udział. Z tej okazji, Szef Kuchni przygotował specjalne, wyjątkowe dania w wersji mięsnej i vege, których kosztować można już od dzisiaj, do 10 kwietnia. Jeśli jeszcze nie dokonaliście rezerwacji, zachęcamy do zapisów poprzez stronę festiwalu - odwiedź nas w towarzystwie najbliższych.
MENU 1
Przystawka: Pasztecik z kiełków z buraka i soczewicy, twarożek migdałowy, ciasto filo, maliny
Danie główne: Stek z soplówki jeżowatej au poivre, koniak, dziki brokuł, czarna ciecierzyca
Deser: Sojobeza truskawkowa, mango, czekolada belgijska 80%, chili
MENU 2
Przystawka: Tatar z polędwicy wołowej, konfitura paprykowa, gorczyca, majonez z czarnym czosnkiem, szalotka
Danie główne: Comber z królika, chorizo, brukselka, sos z palonej kukurydzy, ziemniak
Deser: Sorbet malina - dzika róża, szkiełko kuzu, ciemne piwo, belgijska czekolada 80%
Które menu wybierzesz?
Zasmakuj się w Esterante! Serdecznie zapraszamy.
Hotel Estera**** ul. Estery 6
31-056 Kraków, Polska
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Basta Invest Group sp. z o.o., 24, 33-318, Gródek nad Dunajcem Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.