Zapraszamy do dokonywania rezerwacji stolików w Wielkanocną Niedzielę i Lany Poniedziałek w naszej Restauracji Esterante.
Szef Marcin Curyło przygotował w te dni specjalne świąteczne pozycje, które pozwolą Wam poczuć smak wielkanocy na talerzu.
Śniadanie Wielkanocne:
- Pasztet z królika, jajka przepiórcze, sałatka jarzynowa, sałata dębowa, pomidor, ogórek, chleb żytni
Obiadokolacja w Niedzielę Wielkanocną:
- Rosół z lanym ciastem i pasztecikiem marchewkowy
- Roladka z kurczaka z mozzarella i suszonymi pomidorami, grillowane warzywa z masłem cafe de Paris, gnocchi szpinakowe
- Karpatka z karmelem i malinami
Śniadanie w Lany Poniedziałek:
- Grillowana chałka z wędzonym łososiem, twaróg, chrzan, pomidorki koktajlowe, rukola, oliwa
Obiadokolacja w Lany Poniedziałek:
- Zupa chrzanowa z jajkiem po irlandzku , grzanki z razowego chleba
- Polędwiczka wieprzowa z wędzonym boczkiem , młoda marchew sous-vide, pieczone ziemniaki z rozmarynem, pomidorki confit
- Creme brulee z wiejskich jajek, kawior czekoladowy, sałatka truskawkowa
Śniadania świąteczne w cenie 36 PLN/osobę
Trzydaniowa obiadokolacja w cenie 135 PLN/osobę
Rezerwacji możecie dokonywać telefonicznie 500 072 222 lub pod adresem e-mail restauracja.esterante@gmail.com