Nasz Szef Kuchni - Marcin Curyło - przygotował dla Was coś naprawdę wyjątkowego! Doskonałe trzydaniowe Menu w 2 wersjach na pewno skradnie Wasze serca!
MENU KLASYCZNE:
- Carpaccio wołowe, majonez truflowy, marynowane portobello, ser bursztyn. popcorn sorgo
- Filet z kaczki sous-vide w sosie wiśniowym, demi-glace, karmelizowane boczniaki, żółta marchewka, puree ziemniaczane z serem gruyee
- Serduszko, biała czekolada, creme de cassis, śmietanka, płatki złota, czarna porzeczka
MENU BEZMIĘSNE:
- Ravioli z borowikami i ricottą, mus z pieczonej dyni, szpinak, popiół z pora
- Boczniak królewski sous vide, chrust z pędów brokuła, pęczakotto z pieczonymi pomidorami i słonecznikiem
- Serduszko, biała czekolada, creme de cassis, śmietanka, płatki złota, czarna porzeczka
Każdą pełnoletnią osobę przywitamy kieliszkiem wybornego, schłodzonego prosecco, a w czasie kolacji będziecie mogli skosztować naszych tematycznych, okazjonalnych drinków. Wieczór umili muzyka na żywo w wykonaniu naszego Gościa specjalnego.
Czy nie brzmi to jak plan an cudowny wieczór?
Cena kolacji za 1 osobę to 125 zł.
Rezerwacji można dokonywać pod numerem telefonu 500 072 222 lub pod adresem mailowym restauracja.esterante@gmail.com