Znacie to cykliczne wydarzenie?
Kulinarna uczta dla zmysłów, festiwal łączący ze sobą miłośników doskonałej kuchni i restauratorów największych polskich miast rusza już za chwilę!
W tej edycji po raz pierwszy Esterante bierze w nim udział!
Nasz Szef Kuchni opracował wyjątkowe menu w wersji klasycznej oraz wege, tak aby zadowolić gusta wszystkich Gości.
Czym rozpieścimy Wasze podniebienia?
MENU 1
Przystawka: Pasztecik z kiełków z buraka i soczewicy, twarożek migdałowy, ciasto filo, maliny
Danie główne: Stek z soplówki jeżowatej au poivre, koniak, dziki brokuł, czarna ciecierzyca
Deser: Sojobeza truskawkowa, mango, czekolada belgijska 80%, chili
MENU 2
Przystawka: Tatar z polędwicy wołowej, konfitura paprykowa, gorczyca, majonez z czarnym czosnkiem, szalotka
Danie główne: Comber z królika, chorizo, brukselka, sos z palonej kukurydzy, ziemniak
Deser: Sorbet malina - dzika róża, szkiełko kuzu, ciemne piwo, belgijska czekolada 80%
Brzmi smakowicie?
Zarezerwuj swój stolik już dziś na STRONIE FESTIWALU i odzwiedź nas ze swoimi znajomymi.
Restauracja Esterante- zapraszamy!