Mała przypominajka - od dzisiaj rozpoczyna się niezwykły dla prawdziwych wielbicieli smaków czas, mianowicie Festiwal sztuki restauracyjnej, a Restauracja Esterante po raz pierwszy bierze w nim udział. Z tej okazji, Szef Kuchni przygotował specjalne, wyjątkowe dania w wersji mięsnej i vege, których kosztować można już od dzisiaj, do 10 kwietnia. Jeśli jeszcze nie dokonaliście rezerwacji, zachęcamy do zapisów poprzez stronę festiwalu - odwiedź nas w towarzystwie najbliższych.
MENU 1
Przystawka: Pasztecik z kiełków z buraka i soczewicy, twarożek migdałowy, ciasto filo, maliny
Danie główne: Stek z soplówki jeżowatej au poivre, koniak, dziki brokuł, czarna ciecierzyca
Deser: Sojobeza truskawkowa, mango, czekolada belgijska 80%, chili
MENU 2
Przystawka: Tatar z polędwicy wołowej, konfitura paprykowa, gorczyca, majonez z czarnym czosnkiem, szalotka
Danie główne: Comber z królika, chorizo, brukselka, sos z palonej kukurydzy, ziemniak
Deser: Sorbet malina - dzika róża, szkiełko kuzu, ciemne piwo, belgijska czekolada 80%
Które menu wybierzesz?
Zasmakuj się w Esterante! Serdecznie zapraszamy.
Hotel Estera**** ul. Estery 6
31-056 Kraków, Polska
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory . Detailed information on the purpose of their use and the possibility to change cookie settings can be found in the Privacy Policy.
By clicking ACCEPT ALL, you agree to the use of technologies such as cookies and to the processing of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie IDs, for marketing purposes(including automatically matching ads to your interests and measuring their performance) by Basta Invest Group sp. z o.o., 24, 33-318, Gródek nad Dunajcem . You can change cookie settings in the settings.