Wszystkich wielbicieli naszej kuchni zapraszamy do składania zamówień na wyjątkowe, świąteczne smakołyki.
Nasz Szef Kuchni przygotował tradycyjne dania w nowej odsłonie- zadowolą gusta największych smakoszy!
Co znajdzie się w naszym Menu?
ZUPY I DODATKI DO ZUP
- BARSZCZ CZERWON Y na domowym zakwasie z suszonymi grzybami i wędzonymi owocami (0,5 l- 16 zł)
- ZUPA BOROWIKOWA z domowymi łazankami, jarmuż, pieczona dynia (0,5 l-25 zł)
- USZKA z suszonymi podgrzybkami (10 sztuk-20 zł)
ŚWIĄTECZNE DANIA
- PIEROGI Z KISZONĄ KAPUSTĄ i kminkiem (10 szt- 18 zł)
- PIEROGI z suszonymi PODGRZYBKAMI (10 szt-25 zł)
- STRUDEL z łososiem i suszonymi pomidorami, kapary (400 g-50 zł)
- FILET Z KARPIA marynowanego w mleku i cebuli z panierką z obwarzanka krakowskiego (140 g-18 zł)
- FILET Z DORSZA z sosem szafranowym (140 g- 22 zł)
DESERY
- SERNIK mascarpone z białą czekoladą i ciastkami korzennymi (ok.1 kg-65 zł)
- BROWNIE czekoladowe z jagodami i rozmarynem (ok.800 g- 60 zł)
DODATKI
- CHLEB PSZENNY na zakwasie z czarnuszką (ok. 450 g- 15 zł)
- CHLEB ŻYTNI na zakwasie z wędzoną śliwką (ok.450 g-13 zł)
Wszystkie te wyjątkowe dania mogą zagościć również na Twoim świątecznym stole!
Pozwól sobie na odrobinę relaksu w tym magicznym czasie, a jednocześnie zaskocz swoich bliskich.... Złóż zamówienie już dziś, a my zajmiemy się resztą.
Zamówienia można składać pod numerem telefonu 690 407 421, lub drogą mailową- restauracja.esterante@gmail.com do dnia 20.12.2021
Odbiór w Restauracji w dniach 23.12.2021 (8:00-18:00) oraz 24.12.2021 (8:00-12:00).