Nasz niezastąpiony Szef Kuchni, Marcin Curyło, przygotował dla wszystkich niesamowite, świąteczne menu.
Co czeka na Was w te Święta w Esterante?
23.12.2021
- Krem z pomidorów z bazyliowym pesto i paluszkiem grissini
- Zrazy wieprzowe z wędzonym boczkiem i ogórkiem kiszonym, sos grzybowy, pieczone ziemniaki, sałatka z selera i żurawiny
- Sernik krakowski z sosem truskawkowym i bezą
24.12.2021
- Barsz czerwony na domowym zakwasie, uszka z suszonymi grzybami
- Filet z karpia marynowanego w mleku i cebuli z panierką z obwarzanka krakowskiego, sałatka z jabłek i rukoli, maślane puree
- Piernik miodem gryczanym, kandyzowaną pomarańczą i lukrem
25.12.2021
- Strudel z łososiem i kaparami i konfiturą z czerwonej cebuli
- Filet z pstrąga w cieście migdałowym, szpinak duszony na białym winie z pomidorami, puree z kalafiora
- Creme brulee z nutką rozmarynu i gałką lodów waniliowych
26.12.2021
- Krem z pieczonych buraków z kozim serem i palonymi pestkami dyni
- Roladka z kurczaka z suszonymi pomidorami i mozarellą, pieczona marchew, gnocchi dyniowe, sos gorgonzola
- Panna cotta z musem malinowym i makiem
Czyż nie brzmi smakowicie?
Cena to 80 zł/osoba. Dodatkowo dla każdego grzane wino lub soft drink w prezencie!
Dokonaj rezerwacji swojego stolika już dziś po numerem telefonu 500 072 222 lub 690 407 421.
Restauracja Esterante- zasmakujmy się!